Pieniä ja suuria ohjelmia kesät talvet

Tee lomastasi itsesi näköinen ja kokeile jotain uutta valitsemalla valitsemalla pieniä mausteita päiviisi.

Poroja katsomaan

Järjestämme ohjattuja porotilakäyntejä, jossa pääset tutustumaan poromiesten opastamina porotalouden saloihin. Rekikuljetukset moottorikelkoilla vievät meidät Hanhelan porotilalle, jossa meitä odottaa autenttinen ympäristö poroineen ja kotineen. Pienen esittelyn ja suopunginheittokoulun jälkeen jokainen pääsee rekiajelulle omalla porohärjällä. Vierailun kruunaa tarinoinnit kodassa avotulen äärellä kampanisukahvien kera.

Koirien kiehtova maailma

Oletko kokeillut koiravaljakkolla ajamista? Ei hätää, meidän kanssa tämäkin onnistuu. Yhteistyössä Vauhtitassun Kennelin kanssa järjestämme Sinulle juuri sen mittaisen koiravaljakkoajelun kuin haluat. Ammattitaitoiset oppaat opettavat jokaisen rekikäsittelyn taitajiksi ja pääset nauttimaan tassujen vilinästä huolletuilla safarireiteillä. Ajelun jälkeen tapahtumia voi kerrata porukalla tulilla nauttien kupillisen lämmintä juotavaa.

Lumikengillä ja suksilla luontoon

Puhtaan valkoiset hanget ja hienot maisemat kutsuvat jokaista lumikenkäilemään ja hiihtämään. Osallistu lumikenkä- tai hiihtoretkellemme oppaan johdolla tai vuokraa meiltä välineet omatoimiselle retkelle. Kaikkia välineitä pääset kokeilemaan suoraan välinevarastosta ulos astuttuasi, sillä lähimmän valaistun ladun valot näkyvät jo.

Kalastusta

Kalastus niin talvella kuin kesälläkin on aina mielenkiintoista puuhaa. Järjestämme tarpeisiinne sopivan kalaretken paikallisen oppaan johdolla, joka löytää jokaiselle hyvän kalapaikan. Kesällä upeat jokivarret houkuttelevat heittämään viehettä ja talvella avannot odottavat tekijäänsä. Opastettuna tai omatoimisesti, meiltä löydät välineet ja neuvot kalaretkille ympäri vuoden.

Maastopyörillä poluille

Savukoskelta löytyy metsäteitä ja polkuja varmasti riittämiin. Meiltä löydät lyhyet ja vähän pidemmätkin ohjatut pyöräilyretket. Vaativammat kivikkopolut sekä helpommin ajettavat soratiet kutsuvat maastopyöräilijää, eri kulttuurikohteissa vierailun voi toteuttaa näinkin. Paikallistuntemuksella varustetut oppaamme vievät Sinut paikkoihin joihin ei autolla pääse.